Вхід | Реєстрація

На Миргородщині затримано групу «металістів»

На Миргородщині затримано групу «металістів»

Нещодавно, 22 березня, працівники карного розшуку Миргородського міськвідділу міліції в селі Хомутець затримали злочину групу у складі 3-х місцевих жителів (39-річних чоловіка і дружину та їх 23-річного знайомого), які в листопаді минулого року в своєму ж селі викрали станцію катодного захисту газопроводу від корозії. Своїми діями зловмисники завдали збитків одному із акціонерних товариств на суму близько 2 тисяч гривень.

На сьогодні усі троє затримані. Під час санкціонованого огляду їх помешкання правоохоронцями було виявлено та вилучено речові докази: металеві фрагменти станції катодного захисту.

Зі слів зловмисників, крадіжку вони скоїли з однією метою – розібрати та здати деталі на пункт приймання металобрухту. Отримані гроші хотіли витратити на власні потреби.

Наразі відносно «любителів» металу порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб). Кожному із затриманих загрожує обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.


Автор: Лариса Петренко, помічник начальника Миргородського МВ по взаємодії з громадськістю та ЗМІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 березня 2012, 12:39 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації