Вхід | Реєстрація

«Щука з Кременчука» отримає новий статус

«Щука з Кременчука» отримає новий статус
Три скульптурні та меморіальні композиції, встановлені у Кременчуці цього року, поповнять перелік об’єктів культурної спадщини міста, що охороняються законом. Відповідне рішення має ухвалити міська рада на сесії 24 грудня. Йдеться про меморіальну дошку Заслуженому лікарю України, Почесному громадянину міста Валентині Федько; меморіальну дошку видатному громадському діячеві, колишньому керівнику міста Михайлу Козенку та скульптурну композицію «Щука з Кременчука».
Нагадаємо, що Щука як своєрідний символ міста з’явилась у Кременчуці за ініціативи читачів газети «Кременчуцька Панорама». Виготовити скульптуру допоміг Всеукраїнський благодійний фонд «Джерело Дніпра», Почесним Президентом якого є Володимир Матицин. Щука встановлена на набережній у Придніпровському парку, біля неї з задоволенням фотографуються та загадують бажання на щастя.

Автор: Інна НІКОЛАЄНКО, фото Олександра МАКСИМЕНКА, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації