Вхід | Реєстрація

У Кременчуці всю ніч шукали 6-річного хлопчика

Увечері першого квітня до чергової частини відділення міліції у мікрорайоні «Молодіжний» Автозаводського райвідділу Кременчука з письмовою заявою звернулась 23-річна місцева жінка, яка повідомила, що близько 14:00 годин її 6-річний син пішов гуляти на подвір’я та до цього часу не повернувся.

Здійснювались пошукові заходи на будівельних майданчиках, пустирях. Проводився подвірний та поквартирний обходи. Фотографію хлопчика показували для впізнання мешканцям району та міста.
Цілу ніч працівники міліції, не покладаючи сил, шукали дитину. Уранці 2 квітня оперативникам вдалося встановити, що останній раз близько 17-ї години минулого вечора хлопчика бачили в сусідньому дворі. А мешканка сусіднього дому повідомила правоохоронцям, що разом із цим хлопчиком вона піднімалася в ліфті до 8-го поверху. Отримавши від людей корисну інформацію міліціонери невдовзі знайшли пропажу в одній із квартир багатоповерхівки.

З’ясувалось, що хлопчик, після розлучення батьків, мешкає з матір’ю. У продовж тижня він навчається у школі-інтернаті, а на вихідні повертається додому. Мати ніде не працює. Часто вживає алкогольні напої. Той день не став винятком. Побачивши, що до матусі знов прийшов сусід і вони почали пиячити, малюк пішов гуляти. Під час прогулянки він познайомився зі своїм однолітком із сусіднього будинку. Коли почало вечоріти, хлопчик зголоднів та замерз. Тож він попросився в гості до свого новообраного друга. 19-річна мама товариша прихистила хлопчика. Саме у квартирі нового друга вранці 2 квітня правоохоронці і знайшли дитину.

Працівники міліції з’ясували, що сп’яніла ненька малюка схаменулась тоді, коли її сином вже опікувалась чужа жінка.

Наразі відносно матері складено адміністративний протокол за неналежне виконання нею своїх батьківських обов’язків по догляду та вихованню свого неповнолітнього сина, та вирішується питання про взяття опіки над хлопчиком бабусею та дідусем.


Автор: ВЗГ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 квітня 2012, 15:46 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації