Вхід | Реєстрація

У підвалі одного із кременчуцьких будинків зґвалтували дівчину

У підвалі одного із кременчуцьких будинків зґвалтували дівчину

До чергової частини Автозаводського райвідділу міліції 4-го квітня цього року надійшла письмова заява від 27-річної жительки міста Кременчука про те, що близько 2-ї години ночі в підвалі одного з жилих будинків, що розташований в центрі міста, малознайомий чоловік із застосуванням фізичної сили зґвалтував її та заволодів мобільним телефоном.

В ході проведених першочергових заходів було встановлено, що напередодні потерпіла (мама малолітньої дитини) разом із подругою відпочивала в одному з барів центральної частини міста. Під час відпочинку до них підсіли двоє молодих чоловіків. Після короткочасного знайомства дівчина погодилась вийти на вулицю з одним із непроханих гостей для розмови на одинці. У ході спілкування чоловік запропонував їй вступити з ним в статеві відносини. Однак у плани дівчини це не входило і вона відмовила. Отримавши відмову, зловмисник силоміць затягнув її до підвалу будинку, який знаходився неподалік. Там почав бити жінку, а потім зґвалтував. Скориставшись беззахисним становищем жінки, ґвалтівник на додаток ще й привласнив її мобільний телефон і з місця пригоди втік. А дівчина у безпорадному стані залишилася в підвалі. Згодом, коли вона прийшла до тями, звернулася по допомогу до міліції.

Оперативники досить швидко вирахували і затримали зловмисника. Ним виявився 34-річний раніше судимий мешканець цього ж району. Під час затримання він перебував у співмешканки.

Наразі постраждалу дівчину правоохоронці направили до медичного закладу для проведення судово-медичної експертизи та визначення ступені тяжкості тілесних ушкоджень.

Відносно затриманого вже порушена кримінальна справа за статтями 152 (зґвалтування) та 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція цих статей передбачає до 6-ти років ув’язнення. Розпочате досудове слідство.


Автор: Лариса Майоршина, Кременчуцьке МУ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 квітня 2012, 14:11 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації