Вхід | Реєстрація

Інформація про побиття міліціонерами лубенчанина виявилася недостовірною

Інформація про побиття міліціонерами лубенчанина виявилася недостовірною

5-го квітня заступник директора благодійної організації «Світло надії» Сергій Жук виклав журналісту інтернет-видання «Полтавщина» інформацію про нібито побиття працівниками Лубенського міськвідділу міліції 41-річного місцевого мешканця та заволодіння його мобільним телефоном.

З метою ретельної перевірки викладених у публікації фактів, керівництвом УМВС області була створена спеціальна комісія.

Окрему перевірку по даному факту здійснювала й Лубенська міжрайонна прокуратура.

У ході перевірки було встановлено, що опубліковані у статті ынтернет-видання факти не відповідають дійсності.

Міліціонери справді затримували цього чоловіка та доставляли до Лубенського міськвідділу для дачі пояснень щодо крадіжки автопокришок у селі, де він проживає. Адже чоловік раніше відбував покарання за особливо тяжкий злочин та зловживав наркотиками. Тож правоохоронці поцікавилися його «алібі».
Однак, впевнившись, що громадянин до крадіжки не причетний, вже через годину його відпустили додому. При цьому будь-яких заходів фізичного впливу до нього не вживалося.

Зі слів чоловіка, напередодні він, при падінні на ганку за місцем проживання, отримав ушкодження у вигляді внутрішнього синця на губах та зламав верхній зубний протез. Скориставшись збігом обставин, він написав скаргу на працівників міліції. Свою дію сам 41-річний чоловік пояснив так: «Злякавшись за своє положення, так як думав, що даний злочин мені все рівно припишуть, я вирішив налякати працівників міліції, щоб вони від мене відчепилися… По прибутті додому, порадившись з рідними, я вирішив написати скаргу на працівників міліції. Хочу сказати, що дана скарга була мною написана передчасно та необдумано».

Також інформуємо, що за результатами перевірки Лубенською міжрайонною прокуратурою прийнято рішення про відмову в порушенні кримінальної справи, у зв’язку із відсутністю в діях працівників міліції складу злочину.


Автор: ВЗГ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 квітня 2012, 10:59 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації