Вхід | Реєстрація

Полтавське підприємство закупляло овочі у «мертвих душ» та відправляло до Росії

Полтавське підприємство закупляло овочі у «мертвих душ» та відправляло до Росії

Одне із підприємств Полтави вивезло до м. Бєлгород Російської Федерації за неправдивими документами сільськогосподарську продукцію загальною вагою майже 500 тонн на суму понад 1,1 млн грн.

Коли митники «зупинили» їх на своєму кордоні, їм повідомили, що наче б то свіжі помідори, огірки,  яблука  закуплені у населення Дніпропетровської та Сумської областей.

У підтвердження спритні ділки надали відповідні документи, що містили неправдиві дані,  повідомили в прес-групі Полтавської митниці.

У свою чергу митники звернулись до  сільських  рад  названих областей,  де їм сказали, що громадяни,  на яких посилаються в документах, не тільки не продавали с/г продукцію, а й не займалися її вирощуванням для продажу. А деякі з них, взагалі значилися….. померлими!

Отже, за фактом переміщення через митний кордон України вантажів на підставі документів, що містять неправдиві дані працівниками Полтавської митниці складено 25 протоколів про порушення митних правил за ч.1. ст. 352 Митного кодексу України.


Автор: www.poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 квітня 2012, 14:20 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації