Вхід | Реєстрація

Украв сам, підбив товариша

Украв сам, підбив товариша

У весняно-літній період майже кожного року правоохоронці Кременчука фіксують зростання злочинів, скоєних неповнолітніми.

На початку квітня працівники кримінальної міліції у справах дітей Автозаводського райвідділу встановили причетність двох неповнолітніх до скоєння крадіжки металічного швелеру, що мала місце 30-го березня біля одного з будівельних майданчиків в місті Кременчук.

16-річний Олександр та 15-річний Дмитро, гуляючи вулицями міста, вирішили викрасти металічний швелер, що належить одному із ТОВ міста (вартістю 546 гривень).

Так як один із хлопців раніше мав такого роду практику, стояв на обліку у відділі кримінальної міліції у справах дітей за схильність до вчинення протиправних діянь, вирішив підбити і свого товариша на злочинну стежку.

Швелер хлопці здали в пункт прийому металобрухту та виручили за нього близько 65 гривень. Отримані гроші хлопці прогуляли.

На даний час по факту вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 185 Кримінального кодексу України - крадіжка, що тягне за собою позбавлення волі до трьох років.


Автор: Анна Васенко, прес-офіцер КМУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 квітня 2012, 13:15 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації