Вхід | Реєстрація

Великодній відпочинок на природі скінчився кривавим з’ясуванням стосунків

Минулої неділі, 15 квітня, у Полтаві на пляжі річки Ворскла, розташованому по вулиці Сакко, дві компанії відпочиваючих, які гучно відзначали Великдень, не знайшли спільної мови. У результаті виниклої бійки двоє полтавців із однієї компанії, 25-ти та 28 років, спричинили, у тому числі й за допомогою шампурів та інших предметів, тілесні ушкодження вісьмом громадянам із іншої.

Наразі усі потерпілі, віком від 21 до 33 років, перебувають на стаціонарному лікуванні.

По даному факту слідчим відділом Ленінського райвідділу міліції міста Полтава порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція даної частини статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.


Автор: ВЗГ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 квітня 2012, 16:44 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації