Вхід | Реєстрація

Побутовий конфлікт закінчився трагічно

Побутовий конфлікт закінчився трагічно

До чергової частини Гребінківського райвідділу міліції 23 квітня надійшло повідомлення про те, що невідома особа нанесла тілесні ушкодження одному із мешканців села Бесідівщина. До місця події негайно виїхала слідчо-оперативна група, де в будинку знайшли чоловіка в тяжкому стані. Не зволікаючи часу потерпілого привезли до центральної лікарні міста. На жаль лікарям, які провели низку реанімаційних заходів, врятувати особу не вдалося. З’ясувалось, що потерпілий отримав тілесні ушкодження не сумісні з життям.

Оперативники одразу приступили до пошуку осіб, які так жорстоко розправилися із господарем оселі. Невдовзі за підозрою у скоєнні цього злочину була затримана непрацююча, раніше судима 37-річна жінка. Міліціонери з’ясували, що вона мешкала у будинку померлого разом зі своїм чоловіком, винаймаючи житло. На першому допиті підозрювана повідомила, що 22 квітня вона спільно зі своїм чоловіком та майбутньою жертвою вживали спиртні напої увесь день. Близько 20 години її чоловік ліг спати, а вона далі залишилася вживати спиртні напої із господарем будинку. Побачивши, що її співбесідник без дозволу взяв пачку цигарок із її сумки, квартирантка розлютилася та почала бити добряче захмелілого господаря. Жінка і руками, і ногами наносила тілесні ушкодження в область голови та тулуба власника будинку.

Згідно акту судово-медичної експертизи, смерть чоловіка настала від політравми та закритої черепно-мозгової травми з крововиливом під оболонку головного мозку.

За фактом завдання тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, порушена кримінальна справа за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Зловмисниці загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.


Автор: Андрій Замахін, начальник Гребінківського РВ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 травня 2012, 11:25 | Гребінка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації