Вхід | Реєстрація

У Гребінці обікрали два кіоски

До Гребінківського райвідділу міліції ще 17 березня 2012 року з письмовою заявою звернулася жінка, яка повідомила про те, що невідомі особи вчинили крадіжку побутової техніки з кіоску, котрий знаходиться на центральному ринку міста. При спілкуванні з власницею даного торгівельного закладу працівники міліції дізналися, що 16 березня цього року близько 14 години вона зачинила кіоск та пішла додому. А наступного дня їй зателефонувала знайома, яка повідомила, що двері кіоску відчинені. Почувши дану звістку жінка одразу приїхала на місце події. Під час огляду приміщення кіоску власниця виявила відсутність мікрохвильової печі, вартістю 500 грн. та обігрівача, вартістю 650 грн. Тож господарка власності звернулася за допомогою до міліції.

Невдовзі правоохоронці отримали ще одне звернення про крадіжку з кіоску. Цього разу зловмисники у ніч на 24 березня вчинили крадіжку продуктів харчування з кіоску по вулиці Петровського. Під час детального огляду місця події слідчо-оперативна група з’ясувала, що невідомі особи, шляхом викручування гвинтового замка (шпуги), проникли до кіоску, звідки викрали кондитерські вироби із шоколаду та дві пляшки напою “Тархун”.

Невдовзі, провівши ряд оперативно-розшукових заходів, працівники карного розшуку Гребінківського райвідділу вийшли на слід та затримали зловмисника. Злодієм виявився вже раніше судимий 18-річний молодик. Хлопець одразу зізнався у скоєних злочинах та повідомив, що він діяв не сам, а разом зі своїми двома товаришами.

Начальник сектору карного розшуку капітан міліції Селюк О.М., зазначив: «По даному факту порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого частинами 2 та 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) та перевіряється факт причетності до вчинюваних злочинів двох інших осіб, на яких вказує підозрюваний». Якщо дана інформація знайде своє підтвердження, то від 3-х до 6-ти років ув’язнення загрожуватиме не лише затриманому, а й особам, на яких він вказав. Розпочате досудове слідство.


Автор: С.П. Шевченко, Гребінківський РВ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 травня 2012, 12:26 | Гребінка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації