Вхід | Реєстрація

У Кременчуці чоловік прийшов за хлібом з сокирою

У Кременчуці чоловік прийшов за хлібом з сокирою

У суботу, 5 травня, близько 4-ї години ранку до чергової частини Автозаводського райвідділу міліції міста Кременчук надійшло повідомлення про те, що по вулиці Київській невідомий чоловік з сокирою намагається проникнути в магазин хлібобулочних виробів.

На місце події було направлено слідчо-операвтивну групу райвідділу, яка і затримала зловмисника на «гарячому». Ним виявився 45-річний Андрій, який раніше потрапляв в поле зору правоохоронців як особа, яка зловживає алкоголем та схильна до вчинення злочинів.

Окрім цього міліціонери встановили, що магазин, до якого намагався потрапити чоловік, працює цілодобово.

До моменту прибуття правоохоронців, зловмисник встиг розбити скло в магазині та замкнутися в ньому всередині разом з продавцем.

Всі обставини події дільничні інспектори міліції з’ясували, коли чоловік прийшов до тями. Міліціонери встановили, що захмелілий чоловік після сварки з дружиною схопив сокиру та почав шукати пригод по нічному місту. Гуляючи, він побачив магазин, до якого вирішив завітати дикунським способом.

На даний час затриманому загрожує кримінальна відповідальність за статтею 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). За вчинене діяння чоловік повинен буде відшкодувати завдані магазину збитки, а також понести покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців чи обмеження волі на строк до п'яти років.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 травня 2012, 14:24 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації