Вхід | Реєстрація

На цвинтарі обікрали жінку

На цвинтарі обікрали жінку

На поминальний понеділок, 23-го квітня, до Крюківського райвідділу міліції міста Кременчук надійшла письмова заява від 61-річної громадянки. Жінка повідомила правоохоронцям про те, що в місті Кременчук по вулиці Макаренка на території кладовища у неї викрали сумочку з особистими речами, грошима в сумі 400 гривень та мобільним телефоном.

На місце події негайно прибули працівники карного розшуку Крюківського райвідділу міліції. Потерпіла змогла описати прикмети осіб, які проходили повз її речі. Через деякий час оперативники затримали підозрілу 31-річну жінку, яка при собі мала викрадені речі.

Як встановили правоохоронці, жінка, проходячи повз могили, побачила сумочку, яка лежала без нагляду, вхопила її та вийшла з кладовища. Відійшовши подалі, спритниця забрала мобільний та гроші, а сумочку викинула на смітник.

Наразі по даному факту порушено кримінальну справу за статтею 185 Кримінального кодексу України – крадіжка. Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.


Автор: Анна Васенко, прес-служба КМУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 травня 2012, 15:56 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації