Вхід | Реєстрація

15 років назад дружина порізала свого чоловіка ножем. Нещодавно «добила» молотом

15 років назад дружина порізала свого чоловіка ножем. Нещодавно «добила» молотом

На жаль, світле свято Перемоги для 48-річного чоловіка з Кобеляччини закінчилося трагічно. У одному із сіл району 9 травня о 16 годині, під час сімейної сварки, дружина вбила свого чоловіка. Того дня жінка поралася по господарству. Після «вправляння» вона зайшла в дім, щоб відпочити. Але там на неї чекав захмелілий господар з молотом у руках. У процесі з’ясування стосунків дружина вихопила з рук чоловіка молот і декілька разів нанесла йому удари по голові. У результаті отриманих травм чоловік загинув на місці.

Як з’ясували міліціонери, це був не перший конфлікт у цій сім’ї. Ще у 1997 році під час сімейної сварки дружина вже намагалась «виховати» свого чоловіка. Тоді жінка проводила виховний процес за допомогою ножа. Чоловікові було спричинено тілесне ушкодження.

Наразі жінка затримана. Відносно неї порушена кримінальна справа за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Підозрюваній загрожує від 7-ми до 15-ти років ув’язнення.


Автор: Віра Гомонюк, Кобеляцький РВ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 травня 2012, 18:24 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації