Вхід | Реєстрація

У Кобеляцькому районі п’яний чоловік ножем тяжко травмував багатодітну матір

У Кобеляцькому районі п’яний чоловік ножем тяжко травмував багатодітну матір

Трагічна подія сталася 16-го травня о 19 годині в одному із сіл Кобеляцького району, коли 48-річний співмешканець, будучи на підпитку, повернувся додому та почав вимагати у 41-річної співмешканки гроші.

Жінка відмовила чоловіку. Розлютившись, співмешканець схопив кухонний ніж та тричі наніс удари в правий бік черевної порожнини своїй жінці, яка в цей момент тримала на руках їх спільних малолітніх дітей віком 4 місяці та 1 рік. ( До речі дана жінка - мати 9-х дітей).

Через деякий час чолов’яга викликав швидку допомогу. Жінку забрали до лікарні, а вдома залишилася 20-річна старша донька з малолітніми дітьми.

Як встановили міліціонери, підозрюваний чоловік був раніше судимий за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть.

За даний злочин чоловік відбув покарання в місцях позбавлення волі. На даний час вище вказаний громадянин затриманий, в нього вилучено знаряддя злочину.

Потерпілу госпіталізовано до хірургічного відділення Кобеляцької ЦРЛ з діагнозом - проникаюче поранення черевної порожнини, пошкодження печінки та жовчного пузиря, внутрішня кровотеча.

По даному факту проводиться перевірка, вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.


Автор: Віра Гомонюк, інспектор по роботі з населенням Кобеляцького РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 травня 2012, 14:16 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації