Вхід | Реєстрація

Покатався «з вітерцем» на чужому автомобілі

Днями працівники міліції виявили факт незаконного заволодіння транспортним засобом. Так, минулої суботи, близько 5-ї години, в одному із сіл Шишацького району 20-річний хлопець вирішив «поганяти з вітерцем» на автомобілі ВАЗ-2103, який належить 50-річному місцевому мешканцю. При цьому молодик «забув» поцікавитися думкою власника автівки.

За даним фактом наразі ведеться перевірка. За незаконне незаконне заволодіння транспортним засобом молодому «Шумахеру» доведеться відповісти перед Законом за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України. Хлопцю загрожує покарання у вигляді штрафу від 17000 до 20400 гривень або позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.


Автор: Ірина Величко, www.mia-pl.gov.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 травня 2012, 11:51 | Шишаки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації