Вхід | Реєстрація

Чемпіонат Європи з армспорту

Чемпіонат Європи з армспорту

Кобелячани на Чемпіонаті Європи з армспорту !!!

З 13 по 19 травня в спортивному комплексі Академії фізичної культури і спорту міста Гданська (Польша) проходив чемпіонат Європи з боротьби на руках. Сам чемпіонат ще до початку самої боротьбі відзначився рекордною кількістю заявлених учасників, а це 650 рукоборців з 24 країн Європи. Та й самі організатори змагань доклали чимало зусиль, а це пряма трансляція всіх поєдинків на сайті armpower.net з фото і відео матеріалом кожного поєдинку та пряма трансляція фінальних поєдинків на телеканалі «Боєц».

До складу збірної команди України потрапили чотири рукоборці з Кобеляцького району, а саме Дудко Олег, Шуліка Марина, Парагіна Вікторія, Письмак Артем.

У дуже напруженій боротьбі  вперше  Шуліка Марина та Парагіна Вікторія вибороли бронзу чемпіонату Європи в своїх вагових категоріях, Олег Дудко посів п’яте місце, Артем Письмак виборов срібло чемпіонату. Більше інформації на сайті armpower.net та ironworld.ru.

Запитавши у новоспечених призерок чемпіонату Європи Вікторії та Марини, щодо емоцій після нагородження, можна зрозуміти, що хвилина на п’єдесталі варта тяжких тренувань, притримання ваги, суворої дисципліни на протязі кількох років,  але все те направлене для того щоб підняти юними сильними руками наш рідний український жовто-блакитний прапор і ще раз довести всім, що Україна сильна, молода, красива країна і наш патріотизм ніде не зник і не зникне.

Сама поїздка до Польщі для наших спортсменів стала можливою завдяки підтримки голови Кобеляцької райдержадміністрації Таранушича А.О. Потрібно висловити слова великої подяки Генеральному спонсору ТОВ Агрофірмі «Добробут», а також спонсорам голові СФГ «Відродження» Дризі Валерію, голові ФГ «Громада» Жуку Сергію, фермерам Колодочці Олександру, Єгоренку Анатолію, депутату Супруненку Івану та іншим хто допоміг з даною поїздкою.


Автор: Артем ПИСЬМАК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 травня 2012, 14:26 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації