Вхід | Реєстрація

У Лохвицькому районі задушили бабусю за 150 гривень

У Лохвицькому районі задушили бабусю за 150 гривень

В одному із сіл Лохвицького району стався тяжкий злочин. Близько 21-ї години вечора 13-го травня сусідка виявила труп 45-річної жінки (пенсіонерки за інвалідністю) у її власному будинку. На шиї бідолашної був намотаний пояс з жіночого халату, зав’язаний на бантик. Жінка померла від механічної асфіксії – встановлять пізніше медики.

Під час розкриття даного злочину, працівники міліції першочергово провели опитування місцевого населення. За словами начальника сектору карного розшуку Лохвицького райвідділу міліції Сергія Кузьменко, під час бесіди з місцевим населенням стало відомо, що нікого з приїжджих у селі того дня не було. Міліціонери вирішили перевірити так званий спецконтингент – це особи раніше судимі, алкозалежні, а також схильні до скоєння злочинів.

Наступної доби пророблена правоохоронцями робота дала результат. Головним підозрюваним у скоєнні злочину виявився 31-річний місцевий мешканець, раніше судимий за крадіжки, наркотики та незаконний обіг зброї.

Як встановили працівники міліції, напередодні трагедії потерпіла жінка отримала пенсію – 850 гривень. Односелець, будучи напідпитку, вирішив «провідати» пенсіонерку та позичити в неї 15 гривень на пляшку. Жінка категорично відмовила чоловіку та намагалася виштовхати його з оселі. Обурившись, чолов’яга вхопив пояс з жіночого халату, двічі накинув його на шию бідолашної та задушив її.

«Після скоєння вбивства підозрюваний забрав з будинку потерпілої 150 гривень, які й пропив того ж вечора, – говорить Сергій Сергійович, – наразі зловмисник арештований та перебуває в СІЗО міста Полтава. У скоєнні даного злочину він зізнався та дав правдиві покази. Порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічного ув’язнення.»


Автор: Алла Квіта, інспектор ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 травня 2012, 16:53 | Лохвиця | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації