Вхід | Реєстрація

Сафарі по-кобеляцьки

Сафарі по-кобеляцьки

У ніч на 1 червня поблизу села Солошино Кобеляцького району дільничними інспекторами міліції разом із місцевими фермерами було затримано мешканців двох мешканців Полтави, які промишляли незаконним полюванням.

Як встановили правоохоронці, напередодні двоє чоловіків, 25-ти та 55-ти років, на власному автомобілі «Ауді» червоного кольору приїхали на базу відпочинку, де й захопилися такою собі «розвагою» - полювали на зайців у світлі фар автомобіля на фермерських угіддях, де росли молоді пагони кукурудзи, сої та сояшника. Тож, окрім незаконного полювання, чоловіки ще й завдали шкоди сільськогосподарським культурам.

Наступного вечора фермери під час охорони власних полів помітили той самий автомобіль, з якого лунали постріли. Одразу вони звернулися за допомогою до працівників міліції та до представників Тахтаївського мисливського господарства.

Коли правоохоронці затримали правопорушників, у пасажира автівки, який намагався втекти від правоохоронців у лісосмугу, у руках знаходилася рушниця в зарядженому стані. Дозвіл на право збереження та користування даною рушницею у чоловіка відсутній.

А безпосередньо водій «Ауді» на момент затримання знаходився у нетверезому стані, що підтверджено медично.

Слідчо-оперативна група, що прибула на місце події, під час огляду машини в багажному відділені виявила тушку зайця.

На власника автомобіля працівниками ДАІ було складено адміністративний протокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування автомобілем у нетверезому стані), а на пасажира, який здійснював постріли із рушниці, складено адміністративні протоколи за статтею 190 Кодексу України про адміністративні правопорушення (зберігання без дозволу мисливської рушниці). Працівниками мисливського господарства стосовно вказаних громадян також складено адміністративні протоколи за порушення правил полювання.


Автор: Віра Гомонюк, Кобеляцький РВ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 червня 2012, 10:21 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації