Вхід | Реєстрація

Вкрай потрібні елеватори

Щоб сільгоспвиробники не продавали зерно восени перекупникам за копійки – хоча б великі господарства області повинні побудувати для себе нові сертифіковані елеватори.
Про потребу Полтавщини у сучасних зерносховищах ішлося учора на семінарі сільгоспвиробників, що відбувся в Лубнах на базі машинобудівного заводу «Комсомолець».
Чому семінар на базі машинобудівного заводу – та тому, що саме «Комсомолець» пропонує сільгоспвиробникам сучасні елеватори. При цьому якість не поступається іноземним фірмам, а от ціна нижча.
Звичайно, в області уже є чимало великих елеваторів, але належать вони зернотрейдерам. Ті не зберігатимуть урожай сільгоспвиробників за пільговими цінами.
Господарства повинні мати свої сучасні сертифіковані елеватори – переконані учасники семінару. Бо без них взагалі важко господарювати, говорить керівник агрофірми «Оржицька» Володимир Несен. А їхнє підприємство займається ще й тваринництвом. І щоб ця продукція була конкурентноспроможною, потрібна міцна кормова база.
Зрозуміло, дрібні фермери не спроможні звести подібні об’єкти. Тож, із майже шестисот сільськогосподарських підприємств області поки що матимуть елеватори лише одиниці.

Автор: www.ltava.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 грудня 2009, 14:51 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації