Вхід | Реєстрація

На Кобеляччині чоловік нарубав дров на півмільйона гривень

На Кобеляччині чоловік нарубав дров на півмільйона гривень

Днями працівники відділу державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили у Кобеляцькому районі Полтавської області факт незаконної порубки лісу.

Правоохоронці встановили, що в період з березня по травень місяць 29-річний непрацюючий чоловік без відповідного дозволу Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Полтавській області здійснював незаконну прорубку дерев на узбіччях автодоріг Кобеляцького району. Своїми діями чоловік завдав державі збитків на суму близько 450 000 гривень.

Наразі відносно «лісоруба» вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 246 Кримінального кодексу України - незаконна порубка лісу.

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк, з конфіскацією усього незаконно добутого.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 липня 2012, 14:34 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації