Вхід | Реєстрація

Ще одну категорію пільговиків пропонують включити до «Турботи»

В рамках підготовки до сесії міської ради відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань економічної політики, комунальної власності, бюджету, фінансів, цін, яке провів її голова Володимир Головко. Один із попередньо розглянутих проектів передбачає внесення до програми «Турбота» додаткової категорії на пільгові перевезення у громадському транспорті. Це 100 осіб із числа учнів вечірньої школи №1. На це потрібно 19,1 тисячі гривень.
Також депутати обговорили внесення змін до показників міського бюджету на 2009 рік. Зокрема, внаслідок закриття асигнувань частини розпорядників бюджетних коштів, до резервного фонду передадуть понад 53 тисячі гривень.

Автор: www.meria.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 грудня 2009, 15:40 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації