Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі рукоборці на Кубку України 2012

Кобеляцькі рукоборці на Кубку України 2012

З 04 по 06 жовтня в черговий раз в Севастополі проходив Кубок України з боротьби на руках серед дорослих, в якому взяли участь і представники Кобеляцької школи армспорту в складі збірної команди Полтавської області. Так представниця Бутенок п’ятнадцятирічна Юлія Калашнікова у ваговій категорії до 60 кг серед жінок в боротьбі на лівих руках посіла третє місце, а от в боротьбі на правих руках дійшла до фіналу змагань сенсаційно перемігши в надважкій боротьбі титуловану спортсменку, майстра спорту з Харкова Ларису Тихонович, але у фіналі вже не вистачило сили щоб здолати Ольгу Терпелову з Криму, яка є неодноразовою чемпіонкою України з армспорту серед дорослих. Серед чоловіків Гарік Матевосян у ваговій категорії до 55 кг зміг потрапити до призової трійки в боротьбі на лівих руках, до речі підготовку до чемпіонату Гарік проводив у Москві, як і всі наші заробітчани, та як кажуть майстерність не проп’єш. Олег Дудко змагаючись у ваговій категорії до 60 кг посів п’яте місце на чемпіонаті.


Автор: Артем Письмак


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 жовтня 2012, 16:34 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації