Вхід | Реєстрація

Осінь скликає друзів

Осінь скликає друзів

Барви осені різнокольорові… Жодна інша пора року не радує око таким багатством кольорів та відтінків, хоч кожна по-своєму красива. Осінь недарма називають золотою – особливо в жовтні, коли листя на деревах стають усіх можливих кольорів – лимонно-жовті, жовтогарячі, золоті, червоні та насичено-багрові. Побачивши  таку красу - неможливо мовчати. Так, і учнівська молодь Новосанжарщини, натхненні осінньою красою, зібралися на літературний  фетиваль-конкурс «Осінь скликає друзів» в селі Руденківка, на якому юні митці донесли до широкого загалу донесли свої поетичні та прозові твори. Пані Муза товаришує з вихованцями Великокобелячківської, Старосанжарської, Руденківської, Нехворощанської, Сухомаячківської, Лелюхівської загальноосвітніми школами, Новосанжарського, Драбинівського, Полузірського навчально-виховними комплексами та Новосанжарського районного будинку дитячої та юнацької творчості. Господинею літературного фестивалю була талановита, енергійна жінка, учитель-методист української мови та літератури Руденківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та керівник літературної студії Новосанжарського районного будинку дитячої та юнацької творчості Тетяна Миколаївна Шинкаренко. Гості та учасники були вражені майтерністю та рівнем підготовки вихованців Тетяни Миколаївни, вони змогли своїм виступом надихнути всіх присутніх, а також запалили поетичну свічку - символ духовності й людяності.

На свято завітали гості: методист Полтавського обласного центру учнівської молоді - Лебідь Яна Володимирівна, керівники літературних студій з міст Полтава та Кобеляки. Вони були приємно здивовані таким теплим прийомом та привітністю педагогічного та учнівського колективів Руденківської загальноосвітньої школи.

Юні таланти дивували присутніх своїми віршованими та прозовими рядками про осінь, найяскравішу пору року, яка викликає захоплення, радість і сум одночасно. Учням про це легко писати, адже осінь прекрасна! Найкращими, за оцінками журі, виявилися твори: Дашко Карини (Руденківська ЗОШ І-ІІІ ступенів), Драновської Діани, Кульчинська Анна (Полузірський НВК), Васюти Валентини (Великокобелячківська ЗОШ І-ІІІ ступенів ), Карюк Поліни (Нехворощанська ЗОШ І-ІІІ ступенів), Конужбаєва Тетяна (Старосанжарська ЗОШ І-ІІІ ступенів). На цьому фестивалі конкурсі всі отримали свої нагороди, адже далеко не кожна людина має в собі талант до написання прози та поезії і саме тому учасники, які не зайняли призових місць були нагоджені дипломами лауреатів Новосанжарського районного будинку дитячої та юнацької творчості, всі дитячі твори будуть надруковані у збірці «Юні поети та прозаїки Новосанжарщини» .Тож давайте побажаємо юним даруванням натхнення, щоб вони ще не один раз порадували нас своїми шедеврами.


Автор: Бабенко А. О. педагог-організатор Новосанжарського районного будинку дитячої та юнацької творчості


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації