Вхід | Реєстрація

У Біликах збудували спортивний майданчик

У Біликах збудували спортивний майданчик

У середу на території  Білицької загальноосвітньої школи №1 відбулось урочисте відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям вартістю в 600 тисяч гривень.

О 12:00 навколо спортивного поля зібрались майже всі учні та педагоги школи. На урочистості також приїхали представники місцевої, районної та обласної влади. Право відкрити майданчик та перерізати стрічку надали селищному голові Ользі Киричко, голові Кобеляцької РДА Анатолію Таранушичу та першому заступнику голови Полтавської обласної ради Володимиру Онищенку. Дійство тривало майже півтори години. Протягом цього часу відзначили грамотами та подяками тих, хто сприяв у будівництві майданчика. Діти дарували концертні номери. А на завершення в небо випустили безліч різноманітних повітряних кульок. Після чого відбувся товариський футбольний матч між шкільними командами.

Більш детальну інформацію читайте в наступному номері тижневика.


Автор: Наш.кор.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 жовтня 2012, 14:28 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації