Вхід | Реєстрація

Чергова перемога Кобеляцького богатиря Юрія Чернявського!

Чергова перемога Кобеляцького богатиря Юрія Чернявського!

Найсильніший богатир Кобеляцького району Чернявський Юрій здобув чергову перемогу на міжнародних змаганнях в Києві!

20 – 21 жовтня  в Легкоатлетичному манежі Києва проходив Чемпіонат Світу за версією Глобального альянсу пауерліфтингу. В змаганнях взяли участь більше 250 спортсменів Росії, Білорусії, Молдови, Казахстану, Афганістану, Ізраілю та України, які змагалися в піднятті ваги, а зокрема жиму штанги лежачи, присіданні зі штангою та становій тязі штанги. Кобелячанин Юрій Чернявський у звичній для себе категорії до 100 кг серед майстрів в аматорському девізіоні виборов 1 місце з сумою 630 кілограмів. До речі такий високий результат дозволив Юрію в категорії open посісти 3 місце. Вітаємо Юрія з черговою перемогою найвищої якості, бажаємо подальших успіхів і надалі прославляти наш сильний Кобеляцький край.


Автор: Артем ПИСЬМАК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 жовтня 2012, 14:46 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації