Вхід | Реєстрація

Мітинг до дня визволення України від фашистських загарбників

Мітинг до дня визволення України від фашистських загарбників

Кілька сотень людей прийшли минулої п’ятниці до Вічного вогню, аби вшанувати пам'ять людей, які загинули, визволяючи Україну.

Попри негоду, яка панувала цього дня починаючи з самого ранку, біля Вічного вогню зібралося чимало кобелячан. Окрім ветеранів та чиновників в натовпі було багато молоді та дорослих. Всі вони прийшли вшанувати пам'ять визволителів, які поклали свої життя заради перемоги над ворогом та задля майбутнього своїх нащадків.

Через дощову погоду програму заходу врізали до мінімуму: хвилини мовчання та покладання квітів.

Зі словами вітання до присутніх звернулися голова Кобеляцької райдержадміністрації Анатолій Таранушич, голова Кобеляцької районної ради Юрій Тагадюк та голова районної ради ветеранів Григорій Кіян. Григорій Олексійович у своєму виступі зазначив, що в ході Великої Вітчизняної війни саме на території України відбулися ключові битви за визволення Європи від фашизму.

 — Битва за Україну, яка тривала 680 діб стала найважливішим етапом на шляху до Перемоги, — стверджує Григорій Кіян. — Ми завжди будемо пишатися подвигами наших офіцерів. Ми вдячні тим, хто в роки Великої Вітчизняної війни відстояв свободу рідної землі та врятував Україну від поневолення. Наші ветерани завжди будуть прикладом для молодого покоління.

Голова районної ради ветеранів підсумував свій виступ побажаннями міцного здоров’я та довголіття всім ветеранам.

Після промов виступаючих пам’ять людей, які загинули в роки Вітчизняної війни, вшанували хвилиною мовчання. Завершили мітинг покладанням квітів та піснею «Журавлі» у виконанні Володимира Вітринюка.


Автор: Наш.кор.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 жовтня 2012, 16:16 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації