Вхід | Реєстрація

У Кобеляках вшанували пам’ять Великого лікаря

У Кобеляках вшанували пам’ять Великого лікаря

26 жовтня відбувся мітинг-реквієм до дня пам’яті Заслуженого лікаря України Миколи Касьяна.

Об 11:30 біля пам’ятника Миколі Андрійовичу зібрались багато кобелячан. Серед них рідні та близькі Великого лікаря.

З промовами перед присутніми виступили голова Кобеляцької РДА Анатолій Таранушич та міський голова Олександр Ісип. Олександр Михайлович зазначив, що збиратися біля пам’ятника Миколі Андрійовичу, аби вшанувати його пам'ять, вже стало традицією.

 — Уже дуже багато слів сказано на адресу цієї людини. І їх можна говорити безкінечно. Ми з вами жили і працювали поряд зі світилом, генієм, великою талановитою людиною, лікарем, який умів розривати пута шаблонного мислення і жив не так, як інші. Мало того, він щоденно тяжко працював протягом багатьох років. Він був людиною, яка могла зробити чудо, — підсумував очільник міста.

Після промов представників влади до мікрофону підійшла голова ради клубу «Ветеран» Надія Гармаш. Вона зачитала вірша, присвяченого Миколі Андрійовичу. Після чого його пам'ять вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до його пам’ятника.

Завершили мітинг-реквієм піснею «Я — за життя» у виконанні Андрія Уткіна.


Автор: Наш.кор.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 жовтня 2012, 16:28 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації