Вхід | Реєстрація

Убив односельця ножем у серце

Убив односельця ножем у серце

Навмисне вбивство сталося близько 19-ої години вечора 31 жовтня. Уранці наступного дня дочка прийшла до батька і знайшла його на подвір’ї власного будинку мертвим. Жінка одразу викликала міліцію.

По приїзду слідчо-оперативної групи на місці пригоди було встановлено, що на тілі 55-річного потерпілого є сліди насильницької смерті - колота рана в області грудної клітини. При огляді приміщення будинку було видно, що обстановка не порушена, всі речі були на своїх місцях. У кухні на столі знаходились залишки їжі, пляшка з горілкою та «стопки». Оперативники одразу приступили до пошуків вбивці. І невдовзі, практично «по-гарячих слідах», злочин було розкрито. Правоохоронці встановили, що 31 жовтня, приблизно о 18 годині 30 хвилин, раніше судимий за хуліганство 51-річний місцевий чоловік, який після звільнення з місця позбавлення волі і дотепер ніде не працює, зайшов у гості до односельця. Чоловіки сіли за стіл, випили. Раптом, під час захмелілої розмови, між ними виник конфлікт. У ході сварки гість ухопив ножа та наніс ним господарю удар в область грудної клітини, влучивши в серце. Убивши господаря, нападник «прихватив» із собою його ліхтарик, радіоприймач, будильник, чоловічу куртку та пішов до знайомої жінки продовжувати пиячити. Під час затримання підозрюваного, на ньому була шапка потерпілого, а в кишені пульт до телевізора марки «Рейнфорт», який належав покійному.

Наразі чоловіка заарештовано. Він одразу зізнався у вчиненні даного злочину та дає покази слідчому. Відносно нього порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Підозрюваному загрожує від 7-ми до 15-ти років ув’язнення.


Автор: Віра Гомонюк, інспектор Кобеляцького РВ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 листопада 2012, 11:39 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації