Вхід | Реєстрація

У сквері Богдана Хмельницького встановили тренажерний майданчик

У сквері Богдана Хмельницького встановили тренажерний майданчик

Роботи по його встановленню тривали у понеділок і мають завершитись вже до кінця цього тижня.
І хоча міський голова обіцяв встановити тренажерний майданчик вже ближче до весни, та зранку в понеділок у сквері імені Богдана Хмельницького вже тривали завершальні роботи по його встановленню. Міський голова Олександр Ісип пояснив це подарунком місцевим жителям до Дня місцевого самоврядування, яке святкуватиме наша держава сьомого грудня. На наше запитання, чому майданчик облаштовують майже на початку зими, міський очільник відповів, що весною у міської влади будуть інші завдання, інші проекти та думки, які вони намагатимуться втілювати в життя.  Тим більше, що на тренажерах можна займатися навіть в будь-яку пору року.
— Ми не чекали поки повністю зберемо кошти на благоустрій. Плитку придбали в «Будсервісі». Працівники цього ж підприємства і кладуть її. Частину грошей на плитку надали громадяни міста, а решту, якщо не знайдемо спонсорів, будемо виділяти з міського бюджету. Та до вихідних роботу повністю маємо завершити, — запевнив Олександр Ісип.
Загалом, тренажерний комплекс встановлювали силами працівників міської ради. Ми запитали, чому комплекс облаштовують майже на вході до скверу, адже не всі кобелячани виявлять бажання тренуватися на очах у всього міста. Міський голова відповів, що у нього були ідеї збудувати майданчик в глибині скверу. Та на добре освітленій та необгородженій території, як це на вході в сквер, зберегти тренажери буде легше.
Та запевнив всіх, що з часом тренажерний майданчик обсадять деревами і людям, які займатимуться там фізкультурою буде комфортніше.
— Я сподіваюсь, що молодь змінилась в кращу сторону. І кобелячани намагатимуться берегти тренажери і бережно до них відноситись. До речі, такий майданчик збудований в єдиному райцентрі області. У нас! — підсумував міський голова.
На завершення, ми поцікавились, чи є в планах міської влади збудувати ще хоча б один майданчик в іншому районі міста. Олександр Ісип відповів, що коли у кобелячан буде таке бажання, міська влада готова йти їм назустріч та будувати майданчики по принципу спільного фінансування.


Автор: Наш.кор.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 листопада 2012, 17:17 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації