Вхід | Реєстрація

Чергові перемоги вихованців художньої студії "чарівний пензлик"

Чергові перемоги вихованців художньої студії

27 листопада у приміщенні Новосанжарського будинку дитячої та юнацької творчості станцією юних техніків був проведений районний конкурс з рукоділля та юних дизайнерів. Даний конкурс проводився з напрямів рукоділля (в’язання гачком, вишивка, бісер) та дизайн  (малювання, кераміка, м’яка іграшка).

Учасникам конкурсу було запропоновано організувати виставку своїх робіт, а також протягом 2 годин виготовити творчу роботу з обраного напряму рукоділля чи дизайну.

Учасниками конкурсу були 32 вихованці із 18 загальноосвітніх навчальних закладів та Новосанжарського районного будинку дитячої та юнацької творчості, гуртківці художньої студії «Чарівний пензлик» Зубашич Максим, Вісич Сергій. Юні художники є постійними учасниками конкурсів з художньо-естетичного напряму, як на районному так і на обласному та всеукраїнському рівнях. Максим та Сергій показали високий рівень майстерності під час виконання та захисту своїх робіт. І саме тому зайняли призові місця в номінації малювання. За рішенням журі Зубашич Максим та Вісич Сергій посіли І та ІІ місця відповідно. Оцінювали майстерність учасників: Коротка Тетяна Анатоліївна  директор районної станції юних техніків, Дашко Оксана Олександрівна  директор районного будинку дитячої та юнацької творчості, Чорнобай Світлана Володимирівна керівник художньої студії «Чарівний пензлик» районного будинку дитячої та юнацької творчості та Андрущенко Наталія Миколаївна  вчитель трудового навчання Руденківської ЗОШ, керівник гуртка районної станції юних техніків.

Юні майстри району дивували всіх присутніх своїми чудовими роботами та неймовірним талантом. На початку конкурсу Тетяна Анатоліївна Коротка зазначила, що даний захід проводиться з 2008 року і щороку майстерність учасників зростає. Варто відмітити, що серед конкурсантів були хлопці, які займаються вишивкою та бісероплетінням.  Хочеться побажати учасникам творчого натхнення, креативних ідей та наснаги.


Автор: Бабенко А. О.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 листопада 2012, 14:47 | Нові Cанжари | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації