Вхід | Реєстрація

Обікрали будинок мера Кобеляк Олександра Ісипа

Троє дітей віком 10,12 і 14 років обікрали будинок мера Кобеляк Олександра Ісипа, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на Центр зв'язків з громадськістю облуправління міліції.

Увечері вони часто гуляли біля будинку мера і помітили, що кілька днів поспіль там нікого немає. Дітям захотілося подивитися, що ж там усередині приміщення, у результаті проникли до будинку через пластикове вікно.

"Діти прихопили з собою сувенірний кортик, ордени, старовинні монети, томи української енциклопедії, 15 патронів до рушниці, банку пороху, зарядний пристрій до телефону, електричний подовжувач довжиною три метри на п'ять розеток", - сказано в повідомленні.

Наступного дня вони знову вирушили в будинок і винесли п'ять колонок до домашнього кінотеатру, сабвуфер і 29 дисків у чохлі. Однак коли діти прийшли втретє, їх затримали.

Викрадені речі вилучені. За вчинені протиправні дії школярів доведеться відповідати їхнім батькам. За неналежне виховання дітей вони можуть бути притягнуті до адміністративної відповідальності за статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення, це може бути штраф від 170 до 340 грн. Самих дітей у міліції взяли на облік.

Як повідомлялося, в 2007 році в Тернопільській області затримали групу грабіжників, яку очолював одинадцятикласник. А на Буковині четверо дітей - дві дівчинки 8 років, учениця третього класу, одинадцятирічна учениця п'ятого класу "просто погрались": малолітні викрадачки пошкодили двері дитсадка і винесли 30 обручів, 30 скакалок, 30 м'ячів, 4 набори акварельних фарб і 5 наборів пластиліну загальною вартістю 961 грн.


Автор: www.ua.interfax.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 грудня 2012, 12:10 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації