Вхід | Реєстрація

Полтавець побив лікаря і медсестру приймального відділення дитячої лікарні

Полтавець побив лікаря і медсестру приймального відділення дитячої лікарні

До чергової частини Ленінського райвідділу міліції Полтави 14 січня близько 17-ої години надійшло повідомлення від медичних працівників дитячої міської лікарні про побиття лікаря і медсестри приймального відділення невідомим чоловіком. На місце прибула слідчо-оперативна група міліції, яка одразу почала з’ясовувати обставини події.

У ході роботи було встановлено, що до приймального відділення каретою швидкої медичної допомоги було доставлено малолітнього хлопчика у супроводі батька. Дитина погано почувалася, тож її привезли до лікарні для огляду та надання медичної допомоги. Під час очікування, батько обурився на начебто зволікання медичного персоналу і розпочав з ними сварку. У ході сперечання чоловік втратив контроль над своїми діями і вдарив спочатку 44-річну медсестру, а потім і 52-річного лікаря, який намагався вступитися за колегу. Після цього чоловік із дитиною залишили медичний заклад, а лікарі викликали міліцію та звернулися за допомогою до колег. Наразі працівники міліції розпочали кримінальне провадження за статтею 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Чоловіка, який розпустив руки у приймальному відділенні встановлено. Ним виявився 33-річний полтавець. Він раніше не мав жодних проблем із Законом. При спілкуванні із правоохоронцями підозрюваний не заперечує, що завдав тілесних ушкоджень лікареві та медсестрі.

Що спонукало молодого батька до таких неправомірних дій зараз з’ясовує слідство. У разі доведення вини, чоловіка можуть покарати штрафом, або громадськими роботами, або виправними роботами, або арештом, або обмеженням волі. Все залежить від тяжкості нанесених тілесних ушкоджень потерпілим, ступінь якої повинна визначити судово-медична експертиза.


Автор: ВЗГ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 січня 2013, 16:00 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації