Вхід | Реєстрація

В Полтаві міліція затримала жінку, яка обкрадала кишені полтавців у транспорті

В Полтаві міліція затримала жінку, яка обкрадала кишені полтавців у транспорті

Працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей Ленінського райвідділу міста Полтава затримали жінку, яка «чистила» кишені полтавців в міському транспорті. Як встановили правоохоронці, 15-го січня в районі вулиці Леніна, під час проїзду в громадському транспорті, 39-річна спритниця викрала гаманець з грошима в сумі 300 гривень з сумки полтавки.

Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Міліція міста Полтава дає декілька порад, аби убезпечити свої цінні речі від крадіїв у транспорті:

1. Перебуваючи в транспорті, стоячи на зупинках, у чергах, сумки міцно тримайте перед собою. Грабіжник, користуючись тим, що ви не очікуєте нападу може підбігти й вихопити її.

2. Гаманці з грошима не кладіть до зовнішніх кишень сумки або таких, які легко відкриваються. Кладіть їх у середину сумки, але не по боках, щоб доступ не був легким.

3. Великі суми грошей не зберігайте в одному місці. Коли ви везете значну суму, попросіть друга про ваш супровід або краще замовте таксі.

4. Не ходіть увечері наодинці, уникайте безлюдних місць. Коли щось трапиться, ви повинні кликати на допомогу і якомога більше привертати до себе увагу. При першій же можливості телефонуйте 102.

5. У випадку викрадення документів повідомте міліцію, щоб ними не скористалися із шахрайською метою.

6. Не провокуйте злочинця своїми діями: не демонструйте, що у вас є великі гроші чи дорогі речі в сумці. Адже іноді, не помічаючи, ми самі провокуємо напад зловмисника.


Автор: ВЗГ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 січня 2013, 15:40 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації