Вхід | Реєстрація

Нетверезий чоловік переплутав кафе з домівкою

Нетверезий чоловік переплутав кафе з домівкою

Близько першої години ночі наряд групи затримання Комсомольського відділу Державної служби охорони отримав сигнал про спрацювання сигналізації на одному з об’єктів, що перебуває під захистом ДСО. За три хвилини правоохоронці прибули на місце виклику. У місцевому кафе, яке не працює в нічну пору, було розбите скло. Оглянувши місце події, бійці ДСО помітили чоловіка, який мирно спав на підлозі. При спробі розбудити нічного відвідувача зачиненого кафе, правоохоронці з’ясували, що чолов’яга хильнув зайвого й, за його словами, прийшов відіспатись додому. На роз’яснення, що спить він не у своїй домівці, а в закладі харчування, правопорушник здивовано заперечив і попросив його не чіпати й додивитися солодкий сон. Захмелілого доставили до Комсомольського міського відділу УМВС України в Полтавській області для встановлення особи правопорушника та з’ясування деталей такої поведінки. Затриманим виявився 45-річний місцевий житель, який, святкуючи Водохреще, не зміг зупинити свою силу волі та випив зайвого. Затуманена свідомість не дала можливості чоловікові потрапити до місця свого проживання.

Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 194 Кримінального кодексу України – умисне знищення або пошкодження майна. Санкція даної статті передбачає штраф у розмірі 850 гривень або громадські роботи на строк від 120 до 240 годин, або обмеження волі до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк. Розбите скло нічному відвідувачу кафе обійдеться у 3000 гривень, а яким буде покарання за вчинене правопорушення – вирішить суд.


Автор: Аліна Балагура, УДСО при УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 січня 2013, 14:45 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації