Вхід | Реєстрація

Таксі з пакунками наркотиків

Таксі з пакунками наркотиків

Близько 20-ої години 24-го січня, працівниками міліції сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків міста Кременчук був затриманий 36-річний місцевий таксист та 55-річний пасажир.

У автомобілі правоохоронці виявили та вилучили господарську сумку з наркотичним засобом «марихуаною» загальною вагою близько 7-ми кілограм.

У ході перевірки правоохоронці встановили, що даний пакунок наркотичного зілля належав пасажирові автомобіля таксі - 55-річному, раніше вже судимому кременчужанину, у якого при подальшому санкціонованому обшуку знайшли та вилучили ще один поліетиленовий пакет із подібним до першого наркотичним засобом вагою 1200 грам, який той сховав у рукаві куртки. Крім того, оперативники виявили у чоловіка пакет з наркотичним засобом – «героїн», вагою 1 грам, який він зберігав у кишені брюк. За словами затриманого, все це він зберігав виключно для власного вживання і без мети збуту. Та правдивість його свідчень наразі перевіряє слідчий.

Вилучені речові докази направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

За даним фактом порушене кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого частиною 3 статті 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Зловмиснику загрожує ув’язнення на строк від 5-ти до 8-ми років.


Автор: Юлія Лещенко, ВЗГ УМВС Полтавщини.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 січня 2013, 13:48 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації