Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькому районі міліція затримали чоловіка з наркотиками в кишені

Днями, до Кременчуцького райвідділу міліції надійшла оперативна інформація про те, що біля одного з магазинів, розташованого в селі Піщане, у одного з громадян є наркотики.

Для перевірки даної інформації на місце була направлена слідчо – оперативна группа міліції. В ході перевірки оперативної інформації працівники сектору боротьби із незаконним обігом наркотиків Кременчуцького районного відділу міліції було встановлено особу підозрюваного.

Ним виявився раніше судимий за незаконне виготовлення та зберігання наркотичних засобів 29-річний місцевий мешканець. Під час огляду в чоловіка було виявлено поліетиленовий пакет, в якому знаходилася суха зелена речовина в подрібненому стані вагою близько 60 грам.

На запитання оперативників, що це за речовина, чоловік пояснив, що знайшов її біля магазину та вирішив залишити собі для власного вживання.

Наразі, за даним фактом, проводитьсяч подальша перевірка. Порушено кримінальне провадження за ачстиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту). Чоловіку загрожує обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Речові докази вилучені та направлені до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Полтавській області для проведення хімічного дослідження.


Автор: Андрій Федорненко, спеціаліст по зв’язкам з громадськістю Кременчуцького РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 лютого 2013, 14:24 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації