Вхід | Реєстрація

Народився «в сорочці»

Народився «в сорочці»

На вихідних до чергової частини Крюківського райвідділу міліції Кременчука надійшло повідомлення з дитячої лікарні міста, що з вулиці Червоноармійської каретою швидкої допомоги медиками доставлено 5-річного хлопчика. Попередній діагноз, який ставили лікарі - закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, подряпини на тілі та тупа травма живота. Дані тілесні ушкодження дитина отримала під час падіння з балкону 5-го поверху своєї квартири.

На місце події одразу було направлено слідчо-оперативну групу Крюківського райвідділу. Правоохоронці встановили, що батько залишив дитину на певний час без нагляду і саме в цей момент хлопчик випав з балкона. Дитину виявили перехожі, які повідомили медичним працівникам, а ті, в свою чергу - міліції.

Лікарі говорять, що дитину врятували гілки дерев. На даний час стан здоров’я малюка задовільний. По факту інциденту працівники райвідділу проводять перевірку. З’ясовуються всі обставини даного випадку, після чого буде надана юридична оцінка діям батьків.

Ураховуючи вище викладене, рекомендуємо не залишати дітей без нагляду в квартирах.

Пам’ятайте, що безпека ваших дітей у ваших руках. Ви несете за це повну відповідальність! Тож бережіть своїх нащадків і цінуйте життя, бо воно одне!


Автор: Прес-служба Кременчуцького МУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 лютого 2013, 10:49 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації