Вхід | Реєстрація

Кременчуцькі злодії–рецедивісти тягли все, що попадалося під руку

Кременчуцькі злодії–рецедивісти тягли все, що попадалося під руку

Об’єктом злочинних посягань злодіїв став мікрорайон Молодіжний, де вони мешкали раніше. І хоча, після повернення з місць позбавлення волі, юнаки оселилися неподалік, у Кременчуцькому районі, коло спільних знайомих привело їх знову до Кременчука. Група, до складу якої входили раніше судимі за аналогічні злочини двоє молодих людей 29-ти та 30-ти років, крали те, що доволі легко здобувалося. Як пояснили затримані, відкрити гараж, у якому був «регільний» замок, або силою гепнути по дверях, щоб ті відкрились – це для них не проблема. Не гребували зловмисники і залишеними на певний час без нагляду мобільними телефонами у навчальних та розважальних закладах.

До рук крадіїв також припали: фотоапарат із супермаркету, пластикові вікна, інструменти та комплектуючі до автомобілів із гаражів, мобільні телефони тощо. Одного разу їм навіть вдалося «поживитися» двома моніторами з офісу місцевого осередку однієї з партійних організацій.

Завдяки міліції більшість крадених речей була повернута власникам. Викрадені монітори, що за 500 гривень вже встигли продати злодії, також були знайдені та приєднані у якості речових доказів до кримінального провадження.

По всім зареєстрованим фактам відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення чи сховище). Наразі старшого чоловіка, як організатора злочинної діяльності, за рішенням суду вже взято під варту. За вчинені кримінальні правопорушення найближчі 3–6 років свого життя молодики можуть знову провести за гратами, адже саме таке покарання передбачає санкція статті.


Автор: Лариса Майоршина, прес-служба Кременчуцького МУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 квітня 2013, 13:40 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації