Вхід | Реєстрація

Опалення Червонозаводського - приклад не дуже ефективного використання коштів

Опалення Червонозаводського депутат облради назвав прикладом не дуже ефективного використання коштів
Про це, зокрема, сказав голова Полтавського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, депутат Полтавської обласної ради Володимир Оніщенко під час Інтернет-прес-конференції в ІА «Новини Полтавщини», відповідаючи на питання Інтернет-користувачів.
Пит.: У м. Червонозаводському Лохвицького району знов підвищили тарифи на послугу теплозабезпечення для населення. Яка позиція територіального відділення АМКУ з цього приводу? Взагалі не пригадую однозначного висновку комітету щодо попередніх випадків підвищень тарифів у цьому місті, хоча Ви контролювали це питання.
Відп.: На сьогоднішній день, у нас є інспекція – це регулятор, це державний орган. Ті скарги, які до нас приходять стосовно неякісних послуг, пломбування, ми передаємо в цю інспекцію. Ми контролюємо тільки ті випадки, коли є зловживання монопольним становищем.
На початку цього року була ситуація за поданням ОДА на підняття тарифів на опалення і гаряче водопостачання. Це питання було зняте із сесійної зали. Наші розслідування показали, що у тарифах на ці послуги закладено лишніх 30 млн. кубів газу. Тому й до сьогоднішнього дня тарифи у Полтаві такі, як і були. Яка буде ситуація завтра, важко сказати.
У м.Червонозаводському Лохвицького району, на мою думку як депутата, це приклад не дуже ефективного використання коштів. Пам’ятаєте, у 2007 році було виділено кошти у сумі десь 3,5 млн. грн. на встановлення топкових. Але у період, коли це все проектувалося, міський голова давав добро на встановлення індивідуального опалення у будиночках. На сьогоднішній день поставлені топкові, але виявилося, що половина жителів має індивідуальне опалення, а інша частина має сплачувати за тарифами. А тариф там високий. Ми вносили рекомендації міській раді, писали листи в ОДА, за результатами перевірки направляли листи у Полтавську обласну прокуратуру. Це все, що я можу стосовно цього сказати.

Автор: www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 січня 2010, 11:55 | Лохвиця | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації