Вхід | Реєстрація

Церкву «Пантелеймона Святителя» осквернила рука зловмисника

28 грудня до Октябрського райвідділу міліції надійшло повідомлення від одного з приватних охоронних підприємств з приводу незаконного проникнення до церкви "Пантелеймона святителя".
Правоохоронці, які виїхали на місце злочину за викликом, з’ясували, що перш ніж зателефонувати до міліції охоронники тричі виїжджали на Фрунзе, 64 за сигналом тривоги, який надходив на пульт охоронного підприємства.
Перші два виїзди за адресою навели охоронців на думку про технічну несправність сигналізації, встановленої в церкві, оскільки в обох випадках її двері були зачинені. Тільки з третьої «спроби», коли брама була відчинена, охоронці викликали міліцію.
Перевірка довела, що сигналізація реагувала на рухи сторонньої особи, яка перебувала в приміщенні церкви. За свідченням настоятеля церкви зловмисник викрав пожертву і ювелірні вироби, які зберігалися під склом ікони «Миколи Чудотворця», пожертвувані прихожанами.
На даний час з’ясовується розмір матеріальної шкоди, завданої церкві. Триває перевірка факту.

Автор: ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 січня 2010, 13:10 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації