Вхід | Реєстрація

Отрутохімікати ще не знешкоджено

У міськвиконкомі відбулося засідання постійно діючої комісії з питань поводження з безхазяйними відходами. Розглядалося наболіле питання утилізації непридатних до використання отрутохімікатів, що зберігаються на земельній ділянці на вул. Нагірній у селищі Дальні Яківці.
Протягом багатьох років ними володів, користувався і розпоряджався інститут свинарства імені Квасницького. Судом встановлені і інші ймовірні власники. Фактично ж відходи є безхазяйними, але ОДА, на яку Законом України «Про відходи» покладено визначення режиму безхазяйних відходів, робить все можливе, щоб перекласти цю проблему на місто. У 2008 році за кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища була придбана пересувна установка зі знешкодження непридатних до використання хімічних засобів захисту рослин, та до цих отрутохімікатів вона не дійшла.
Комісійно вирішено звернутися до обласної прокуратури з клопотанням щодо перевірки використання коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на роботу пересувної установки.
Крім того, відповідним службам міськвиконкому доручено в інтересах громади підготувати запит на фінансування робіт з утилізації зазначених відходів у 2010 році з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища.

Автор: www.meria.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 січня 2010, 13:33 | Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації