Вхід | Реєстрація

Як звернутися до податкової

Протягом січня-травня 2013 року до Кременчуцької ОДПІ надійшло 64 письмових звернення від громадян, 29 запитів на публічну інформацію. Протягом року проведено 14 особистих прийомів. З початку року Центром обслуговування платників податків Кременчуцької ОДПІ було надано 9791 адміністративну послугу, прийнято 97953 екземплярів податкової звітності, надано 8058 податкових консультацій, надано 1748 послуг електронного цифрового підпису.

Громадяни країни у своєму повсякденному житті зіштовхуються з необхідністю звертатися з тих чи інших питань в установи, організації, органи влади тощо. Право на звернення є одним з конституційних прав громадян України. Законом України «Про звернення громадян» від 2 жовтня 1996 року № 393/96-ВР (далі - Закон) врегульовано питання практичної реалізації громадянами України такого права.

Під зверненнями громадян слід розуміти викладені в письмовій або усній формі пропозиції чи зауваження, заяви чи клопотання, скарги.

До посадових осіб Кременчуцької ОДПІ громадяни можуть звернутися з питань, які виключно належать до повноважень податкового відомства.

Звернення не може бути анонімним, у ньому має бути зазначено прізвище, ім'я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги.
Звернення може бути індивідуальне чи колективне, усне чи письмове.

Звернення, оформлені належним чином і подані у встановленому порядку, підлягають обов'язковому прийняттю та розгляду у термін не більше одного місяця від дня їх надходження, а ті, які не потребують додаткового вивчення,  невідкладно, але не пізніше п'ятнадцяти днів від дня їх отримання. Якщо в місячний термін вирішити порушені у зверненні питання неможливо, керівник відповідного органу або його заступник встановлює необхідний термін для розгляду, про що повідомляється особі, яка подала звернення. При цьому загальний термін вирішення питань, порушених  у зверненні, не може перевищувати сорока п'яти днів.

Крім того, керівники Кременчуцької ОДПІ проводять особисті прийоми громадян у встановлені дні та години.

 

Графік прийому громадян Кобеляцьким відділенням Кременчуцької ОДПІ

Приймальня громадян розташовані за адресою: м. Кобеляки вул. Леніна, 2 каб. 9

Савченко Олег Вікторович –  заступник начальника Кременчуцької ОДПІ - начальник Кобеляцького відділення – вівторок 9 год. 00 хв. до 18 год. 00 хв. та п’ятниця з 9 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв.

Попередній запис на особистий прийом здійснюється за 5 робочих днів до календарної дати прийому за адресою м. Кобеляки, вул. Леніна, б. 2, секція №3 або телефоном (05343) 3-16-35


Автор: Відділ забезпечення доступу до публічної інформації та розгляду звернень громадян КОДПІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 червня 2013, 17:12 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації