Вхід | Реєстрація

За допомогою інтернету і чоловіка Олена Рябченко спроектувала собі садибу

За допомогою інтернету і чоловіка Олена Рябченко спроектувала собі садибу

26-річна кобелячанка Олена Рябченко зараз постійно жалкує за тим, що в юності не приділяла належної уваги навчанню. Дівчина у свій час закінчила місцевий аграрний ліцей, тоді ще СПТУ-43. Там вона отримала професію бухгалтера, за якою не працювала жодного дня. Та й вчилася, як зізнається сама Олена, вона так сяк. Зараз вона згадує: «Які книжки, які знання, одні гульки в голові були». Подорослішавши, вже вийшовши заміж, Рябченко зрозуміла скільки корисного вона втратила в юності. І зайнялася самоосвітою. Першим джерелом знань для неї стали книги. Причому жінка більше любить читати не художню, а спеціалізовану технічну літературу. Можна сказати, що за допомогою книг вона отримала кілька нових професій. Зараз Олена може й садок посадити, і на городі лад навести, і навіть телевізор власноруч відремонтувати.

А два роки тому назад в житті Олени Рябченко почався новий етап. Вона відкрила для себе інтернет як практично невичерпне джерело знань. Зараз жінка може просиджувати за комп’ютером по десять годин поспіль. І знову ж, як натура практична і ділова, не просто «зависає» в соціальних мережах, в намагається здобути якісь корисні знання. Рік тому Олена захопилася ідеєю повністю змінити дизайн своєї садиби. Вона вирішили перепланувати як саму оселю, так і великий двір навколо неї. На це її надихнуло побачене на сайті interior-master.org. Сказано – зроблено. Після місяці сидіння в інтернеті Олена взялася за практичне втілення в життя своїх ідей. В цьому їй допоміг її чоловік Роман, який працює будівельником. Роман каже сміючись: «Їй уже в нашій бригаді можна прорабом працювати. Вона мене задовбала своєю дотошністю та своїми новими ідеями».

Задовбала-не задовбала, але спільні зусилля дали позитивний результат. І ось у дворі Рябченків вже з’явились правильно сплановані клумби, альпійські гірки і справжній газон. А в будинку кілька кімнат зроблені за останнім  писком інтернет-моди.


Автор: Семен ЛУГОВОЙ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 липня 2013, 11:41 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації