Вхід | Реєстрація

У Кобеляцькому районі хлопця завалило стіною

У Кобеляцькому районі хлопця завалило стіною

19 липня в селі Світлогірське Кобеляцького району п’ятеро місцевих хлопців вирішили підзаробити, допомагаючи 30-річному, раніше судимому чоловікові розібрати будівлю колишньої ферми. Троє дорослих та двоє 17-річних юнаків ломами та кувалдами руйнували стіни ферми, намагались дістати бутовий камінь.

Хлопці працювали із самого ранку і в же в другій половині двоє залишили ферму на обід, ще одному неповнолітньому принесла поїсти сестра. Продовжувати роботу лишився один 17-річний юнак, який настирливо, попри попередження старшого друга, що триметрова стіна може впасти прямо на нього, продовжував її ламати. І близько 15 години стак і сталося. Товариш з усіх сил намагався врятувати хлопчину з-під завалів, чуючи його болісні крики про допомогу, але не вдалося. Коли на місце події приїхала карета швидкої та міліція було вже запізно.

Нині за фактом смерті неповнолітнього відкрито кримінальне провадження і розпочате розслідування. Слідчі з’ясовують всі обставини та причини трагедії.


Автор: www.mvs.gov.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 липня 2013, 17:47 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації