Вхід | Реєстрація

Рятувальники ліквідували пожежу у приватному господарстві

Рятувальники ліквідували пожежу у приватному господарстві

21 липня о 16:45 до державної пожежно-рятувальної частини № 13 Карлівки надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві. На місце події негайно виїхало чергове відділення рятувальників, які швидко прибули на місце події та ліквідували пожежу. Вогнем частково знищено шиферну покрівлю господарчої будівлі та домашнє майно, пошкоджено двоє дверей та два вікна. В зв’язку із сильним задимленням рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Врятовано житловий будинок та дві господарчі будівлі. В гасінні пожежі приймало участь відділення ДПРЧ № 13.


Автор: УДСНС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 липня 2013, 13:47 | Карлівка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації