Вхід | Реєстрація

Громадський транспорт Полтави на Яндекс.Картах

Громадський транспорт Полтави на Яндекс.Картах

Яндекс.Карти (http://maps.yandex.ua) навчилися будувати маршрути проїзду громадським транспортом Полтави. Тепер мешканці та гості міста можуть планувати поїздки не лише машиною, але й без неї. Наприклад, із Кобзарської вулиці до Драматичного театру вони зможуть дістатися автобусом №32, а звідти ― до Набережного провулку автобусом №1, №61 чи №62 від зупинки "Краєзнавчий музей".

Яндекс.Карти знають маршрути руху місцевих автобусів, тролейбусів і маршруток. Задавши початкову і кінцеву точки шляху, користувач отримує один або кілька оптимальних варіантів проїзду з урахуванням заторів. Сервіс також покаже, скільки часу займе поїздка. Окрім заторів, Яндекс.Карти враховують швидкість руху транспорту, час очікування на зупинках та інші параметри.

Будувати маршрути можна і на веб-сервісі, і в програмі Яндекс.Карти для iOS та Android. За їх допомогою зручно орієнтуватися в місті вже в дорозі. Програма визначить, де перебуває користувач, і підкаже, яким автобусом або тролейбусом можна дістатися місця.

Зараз Яндекс.Карти вміють будувати маршрути проїзду громадським транспортом 36 міст України, в тому числі в усіх обласних центрах. Автомобільна маршрутизація працює по всій країні.


Автор: Компанія «Яндекс.Україна»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 жовтня 2013, 13:46 | Полтава | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації