Вхід | Реєстрація

Пенітенціарії Полтавщини змагалися на першість у футболі

Пенітенціарії Полтавщини змагалися на першість у футболі

4 вересня 2013 року у спортивному комплексі УМВС України в Полтавській області відбулася фінальна зустріч чемпіонату на першість установ виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області з міні-футболу.

У заході взяли участь 3 установи виконання покарань області (Машівська ВК №9,  Крюковська ВК №29, Кременчуцька виховна колонія) та Полтавський слідчий ізолятор.

Ігри проходили по-колу, тому всі команди мали змогу випробувати себе на спортивній арені та порівняти свою майстерність із вмінням супротивників.

Кожен учасник вів запеклу боротьбу за свою команду, тому атмосфера для глядачів та вболівальників була напружена.

В ході змагань футболісти продемонстрували неабияку фізичну підготовку, майстерність футбольних прийомів та командний дух.

До останніх хвилин зберігалася інтрига, хто ж стане переможцем, адже всі вони заслуговують на перемогу, але як і в кожній грі - перемагає сильніший та спритніший.

По закінченню чемпіонату було проведено нагородження переможців. Почесне перше місце посіла команда Полтавського слідчого ізолятора. Друге місце зайняла команда Кременчуцької виховної колонії. А трете місце виборола команда Машівської виправної колонії (№9).

Команди-переможці отримали кубки, дипломи та заохочувальні призи.

Також, команда Полтавського слідчого ізолятора, яка виборола перемогу отримала перехідний кубок , який передається кожного року від минулорічного чемпіона до теперішнього.

Поздоровляємо  всім учасників змагань. Бажаємо сил та наснаги. В подальшому вдосконалювати свої досягнення в майстерності оволодіння м’ячем та перемагати.


Автор: Прес-служба управління ДПтС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 жовтня 2013, 14:53 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації