Вхід | Реєстрація

Кубок України з армспорту 2013 року

Кубок України з армспорту 2013 року

04-06 жовтня 2013 року в Севастополі проходив фінал Кубка України з армспорту серед  дорослих.  В змаганнях взяли участь найсильніші рукоборці з 18 областей країни. Збірна команда Полтавської області впевнено з величезним відривом виборола 2 командне місце, наступивши на п’яти десятиразовим переможцям Харківській збірній.

Не маючи часу на відпочинок після чемпіонату світу нашим юним рукоборцям довелось боротись серед дорослих. Так у ваговій категорії до 50 кг здобула впевнену перемогу Маринка Левченко, здолавши у фіналі чинну чемпіонку України серед дорослих Анастасію Яковчук з Рівненської області. У цій же категорії 5 місце за Тетяною Бердник.

У ваговій категорії до 55 кг Ніна Петренко - 4 на ліву руку, Ліля Петренко - 4 на праву руку, Валерія Тищенко – 6 місце.

У ваговій категорії  до 60 кг впевнену перемогу в кваліфікації і за вихід у півфінал над топовою спортсменкою, багаторазовою чемпіонкою України з Харкова Ларисою Тихонович здобула Марина Шуліка і це при тому що Марина вдвічі молодша за харків’янку. До півфіналу теж потрапила наша наймолодша рукоборчиня Яна Назарько, яка здобувши впевненості на міжнародних змаганнях вирвала два третіх місця серед  дорослих, поступившись лиш Марині Шуліці, яка в свою чергу у фіналі не змогла здолати, поки що, заслуженого майстра спорту України Вікторію Ілюшину, чинну чемпіонку Світу серед  дорослих. У ваговій категорії до 65 кг Юлія Калашнікова виборола 1 перше місце правою і 2 місце лівою, залишивши представників Харкова без золотої нагороди.

У складі збірної Полтавської області також перемоги здобули представники Полтави Лілія Занько у ваговій до 70 кг – 1 місце лівою і правою, Роман Громов до 70 кг – 1 місце лівою і правою, Ксенія Безугла – 2 місце лівою, Олександр Миленький (Кременчук) – 3 місце лівою у ваговій до 90 кг. Потрібно також відзначити боротьбу представника Підгори Володимира Голтвянського, який посів 4 місце у ваговій до 65 кг. Потужно боролись Олександр Дергунов (Кобеляки) та Олександр Омельченко( Бутенки) , але до призової трійки не вистачило сил.


Автор: Артем Письмак


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 жовтня 2013, 20:35 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації