Вхід | Реєстрація

Полтавська каратистка стала другою на турнірі «Гран Прі Мерседес»

Полтавська каратистка стала другою на турнірі «Гран Прі Мерседес»

Тетяна Івахно зайняла на міжнародному турнірі почесне друге місце.

У столиці Молдови, місті Кишиневі, відбувся Міжнародний турнір з Кіокушин карате «Гран Прі Мерседес». У турнірі взяли участь 150 спортсменів з Молдови, України, Росії, Румунії та Білорусії. Полтаву представляла Тетяна Івахно в категорії жінки до 55 кг .

Як повідомив Президент Полтавської обласної федерації Кіокушин Карате Дмитро Прасолов, в результаті Тетяна посіла друге місце, поступившись у фіналі спортсменці з Молдови за рішенням суддів. Варто відзначити гостинність господарів чемпіонату, який проходив у розкішному залі, розташованому в автосалоні «Мерседес».

Почесний гість чемпіонату Генеральний Секретар Міжнародної Організації Кіокушин карате Коцухіто Горай, наступного дня провів семінар, в якому взяли участь близько 100 спортсменів і тренерів.


Автор: Андрій ПЕТРОВ, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 жовтня 2013, 16:00 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації