Вхід | Реєстрація

Три богатирі на Кубку України з пауерліфтингу

Три богатирі на Кубку України з пауерліфтингу

5 жовтня в спорткомплексі «Форест»(Кривий  Ріг) проходили змагання відкритого Кубку WPC/AWPC по пауэрліфтингу і жиму штанги лежачи. В змаганнях взяли участь близько 200 учасників з усіх куточків країни. Кобеляцький район на цих змаганнях представляли  Юрій Чернявський, Володимир Климань та Генадій Пронженко. Володимир та Генадій хоч безпосередньо штангу не піднімали, але надали таку підтримку нашому силачу Юрію, що він зміг вибороти два перших місця у відкритій категорії та в категорії майстрів (40 років та старші), показавши свій кращий результат в безекіпіровочному триборстві, присідання 215 кг, жим штанги – 170 кг, тяга штанги 245 кг.

На запитання чим запам’ятається Юрію ця перемога, він відповів, що  присвячує перемогу своєму наставнику і батьку, який з малку привив йому любов до спорту – Петру Івановичу Чернявському.


Автор: Артем Письмак


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 жовтня 2013, 16:42 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації